Kosmische symbolen: Workshop

Quality-Time bij Avant-Art

Kunstenares Joke de Bruin van Yooke-Art en galerie Avant-Art geeft workshops in geometrische kunst. De workshop wordt gegeven in een klein gezelschap in het atelier van Avant-Art. Onder het genot van een high tea ervaar je al snel een ontspannen sfeer tijdens het maken van je eigen kunstwerk.

Het maken van je eigen geometrische kunstwerk is niet alleen heerlijk om te doen maar geeft zelfs een therapeutisch effect. Hierdoor is het geschikt voor iedereen die even een moment van rust wil ervaren. Spreekt dit jou aan? Meld je dan snel aan voor de workshop geometrische kunst in Baarle-Nassau / Baarle Hertog.

De perfecte ontspanning

De lerares van de workshop geometrische kunst ben ik, Joke de Bruin. Ik heb heel wat jaren ervaring als kunstenares in het maken van geometrische kunst. Dit uit zich in een duidelijk herkenbare signatuur.  Mijn geometrische kunst maak ik met veel liefde en geduld. En dit breng ik graag op je over tijdens de workshop geometrische kunst. Tijdens de workshop kunnen alle deelnemers een symbool uitkiezen die bij hun past. Deze symbolen mag je zelf naar eigen persoonlijke inbreng en op gevoel inkleuren. Dit wordt gedaan aan de hand van veredelde acryl inktpennen op panelen en karisma kleurpotloden op papier.

Mocht je na de workshop je eigen creatie op een canvas doek willen bestellen, dan besteed ik het drukken hiervan uit. Je kunt je kunstwerk op canvas doek in verschillende afmetingen te bestellen. Zo blijft je kunstwerk uniek en op jouw gewenste formaat! Wil je graag een bestaand symbool op canvas? Neem dan eens een kijkje in mijn gehele collectie en maak een keuze uit meer dan 500 unieke geometrische symbolen. Uit de bestaande collectie geldt er een maximale oplage van tien stuks.

Kosmische Symbolen

Geometrie uit de losse hand getekend

Plateau noir 1

Plateau noir 2

Plateau noir 3

Plateau noir 4

The Best Experience Ever

Click op de knop om de video te bekijken
Joke de Bruin
Kunstenares

Voor meer informatie: